Resmi Gazete'nin 25 Haziran 2020 tarihli ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre Atatürk Üniversitesi bünyesine 466 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak. En az lise mezunu yapılacak personel alımı için adaylardan KPSS şartı aranıyor. Bu kapsamda Atatürk Üniversitesi Sağlık araştırma ve Uygulama Merkez müdürlüğünde görevlendirmek için 466 sözleşmeli personel alacak.

MEZUNİYETE GÖRE ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Lise Mezunu Personel Alımı Kadroları: 84 Hemşire, 4 Röntgen Teknisyeni, 22 Diğer Sağlık Personeli alınacak.

Ön Lisans Mezunu Personel Alımı Kadroları: 105 Sağlık Teknikeri, 4 Laborant ve 15 Diğer Sağlık Personeli alımı yapılacak.

Lisans Mezunu Personel Alımı Kadroları: 200 Hemşire, 7 Ebe, 5 Eczacı, 5 Fizyoterapist, 3 Psikolog, 2 Diyetisyen, 2 Biyolog ve 2 Diğer Sağlık Personeli alınacak. İşte kadrosuna göre dağılım ise şöyledir;

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Atatürk Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Özel olarak ise yukarıdaki tabloda belirtilen alanlardan mezun olmuş olmak, KPSS şartı gibi şartlar aranacak. İşte genel Şartlar;

  • Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) şartını kabul etmek,

KPSS ŞARTI:

Atatürk Üniversitesi alımını yapacağı 466 sözleşmeli personel adayından KPSS şartı arayacak. Bu kapsamda Lise mezunları için KPSSp94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 v Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puana sahip olma şartları aranır.

Ancak Eczacı pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS puan şartı aranmamaktadır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Atatürk Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru süresi başladı. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmek zorundadırlar. Bu kapsamda başvurular 25 Haziran 2020 tarihi ile 09 Temmuz 2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte online ortamda ilgili üniversiteye yapmaları gereklidir. Adaylardan belgelerin sisteme yüklenmesi istenmektedir.

ONLİNE BAŞVURADA SİSTEME EKLENMESİ GEREKEN BELGELER

1 - KPSS Sınav Sonuç Belgesi

2 - Mezuniyet Belgesi (diploma ön ve arka yüzü veya karekodlu e-devlet kapısı çıktısı)

3 - Askerlik Durum Belgesi

4 - Adli Sicil Durum Belgesi (e-devlet kapısından oluşturulmuş belge)

5 - Başvurulan unvanda isteniyor ise iş tecrübesini gösterir onaylı belge veya sertifika

6 - SGK Hizmet Dökümü (İş tecrübesi istenilen pozisyonlarda barkodlu e-devlet kapısı çıktısı)

BAŞVURU ADRESİ: hastaneilan.atauni.edu.tr/

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim