Atatürk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı yapacak.

Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan ilana göre Atatürk Üniversitesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. Başvuru süreci 07 Aralık 2020 tarihi itibari ile başlamış olup hala devam ediyor. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilan hakkında detayları bir kez daha aktaracağız.

361 PERSONEL ALIMI KADROLARI:

Atatürk Üniversitesi 361 kişilik boş kadro ile Hemşire, Ebe, Sağlık Teknikeri, Fizyoterapist, Biyolog, Laborant, Diğer Sağlık Personeli Alımı yapılacak. İşte kadroya göre dağılım.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Başvuru yapacak adayların öncelikle yukarıdaki tabloda belirtilen alanlardan mezun olmuş olmaları gereklidir. Sonrasında ise adaylardan 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca,

2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak gereklidir. 

BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR!

Atatürk Üniversitesi personel alımı başvuruları 07 Aralık 2020 tarihinde başlamış olup en geç 15 günlük süre verilmişti. Bu yönde adaylar başvurularını en geç 21 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvurular KPSS Sınav Sonuç Belgesi, Mezuniyet Belgesi , Askerlik Durum Belgesi, Adli Sicil Durum Belgesi, Başvurulan unvanda isteniyor ise iş tecrübesini gösterir onaylı belge veya sertifika ve SGK Hizmet Dökümü ile birlikte  Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü, Personel ve Özlük Bürosu adresine yapacaklardır.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim