Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olan 3 Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre alımı yapılacak Sözleşmeli personel adaylarına Sınav yapılacaktır. Adaylarn sınava katılabilmeleri için aranan nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesine alımını yapacağı Sözleşmeli Bilişim personeli adaylarından, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Fakültelerin dört yıllık eğitim veren bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden veya bunlara denkliği olan ve YÖK Onaylı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmaları, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek ve 2016 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. nitelikleri aranacaktır.

Buna göre Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu 2 Yazılım uzmanı ve 1 Tasarım uzmanı olmak üzere 3 Sözleşmeli Bilişim personeli alımı gerçekleştirecektir. Ayrıca adaylardan kadrosuna göre özel nitelilerde aranacak olup bu niteliklere ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar Başvurularına 18 Ocak 2018 tarihi ile başlayabilirler. Söz konusu ilana başvurular en geç 26 ocak 2018 tarihine kadar yapılması şarttır. Buna göre adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar saat 18:00 a kadar [email protected] e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca ilanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim