Artvin İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alımı

Artvin İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel alımı yapıyor. Artvin İl Özel İdaresi bünyesine dahil etmek üzere, Tam zamanlı çalışacak, 1 adet Elektrik Elektronik Mühendisi ve 1 adet Orman Mühendisi alacaktır.

Başvurular 12 Aralık 2014 Tarihinde sona erecektir.

Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, Sınav bilgilerine, Başvuru bilgilerine, Genel niteliklere, Özel Şartlara ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. T.C. ARTVİN İL ÖZEL İDARESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

1-SINAVIN AMACI VE KAPSAMI:

1.1)İl Özel İdaremizin ihtiyaç duyduğu teknik branşlarda 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 36. Maddesi, Belediye Kanununun 49. Maddesinin 3üncü fıkrası hükümlerince tam zamanlı aşağıda belirtilen unvanlarda toplam 2 personel istihdam edilecektir. Unvanı Bölümü Eğitim Süresi Çalışma Şekli Sınıfı Adedi Elektrik elektronik Mühendisi Elektrik- Elektronik Mühendisliği 4-Yıl Tam Zamanlı THS 1 Orman Mühendisi Orman Mühendisliği 4-Yıl Tam Zamanlı THS 1 1.2)Giriş Sınavı; Sözlü /Mülakat olarak tek aşamada yapılacaktır. Sözlü/Mülakat sınavda; Adayların mesleki, genel kültür, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, davranış ve tepkilerini mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup olmadığı da göz önünde bulundurulacaktır. 1.3)Sınav Komisyonu sınavın iptaline ve ertelenmesine yetkilidir.Sınav sonunda belirlenen adayların sözleşmeli olarak göreve başlatılması veya başlatılmaması idarenin yetkisindedir.Sınav tarihi ve sınava çağırılacak adayların listesi Artvin İl Özel İdaresi WEB adresinden www.artvinozelidare.gov.tr/duyurulacaktır. 1.4)Adaylardan başvuru veya atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunulduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve göreve başlatılmaz. Göreve başlatılmış olsalar dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında 5237 Sayılı TCK ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

2-SINAV İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI a)Genel Şartlar:

1)657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesindeki şartları taşımak 2)Kamu haklarından mahrum bulunmamak. 3)Erkek adaylar için Askerliğini yapmış olmak 4)Başka kurumlara karşı mecburi hizmeti bulunmamak. 5)Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuruluşundan emekli olmamak. ?)Görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı engeli bulunmamak 7)Atanacağı pozisyon için tabloda belirtilen öğrenim şartlarına sahip olmak. 8)İlimiz merkez ve ilçe Özel İdare ve Şantiyelerinde her türlü arazi şartlarında İl Özel İdaresi görev alanı kapsamında ilimize bağlı merkez ve 7 ilçesinin herhangi birinde gerekli görülmesi halinde çalıştırılır. b) Özel Şartlar: 1)Müracaat tarihi itibariyle 36 yaşını doldurmamış olmak. 2)B- Sınıfı ehliyet sahibi ve fiili araç kullanıyor olmak. 3)Artvin ve ilçeleri doğumlu olmak. 4)Yerleşim yeri Artvin İli olmak 5)Mesleğinde en az 3- yıl tecrübe sahibi olmak.

3-BAŞVURU ŞEKLİ

3.1)Adayların 08.12.2014-12.12.2014 tarihleri arasında saat 16.00'ya kadar Artvin İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden temin edecekleri İş Talep Formu, Diploma Fotokopisi, son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet fotoğraf, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (T.C Vatandaşlık nosu olan) Yerleşim Yeri belgesi ile birlikte İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta veya e-mail ile müracaatlar kabul edilmeyecektir. 3.2)İş Talep Formunu eksik dolduran ile eksik belge ile müracaat edenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır 3.3)Müracaatlar 21.12.2014 tarihine kadar değerlendirmeye tabi tutulacak olup, ön değerlendirme neticesinde sözlü sınava çağrılarak adaylar tespit edilecek sözlü sınav yer ve tarihi adaylara bildirilecektir. 3.4)Sözlü sınavda başarılı olabilmek için yetmiş ve üzeri alan adaylar başarılı sayılacak olup, birden fazla başarılı aday bulunması halinde puanı yüksek olan kazanmış sayılacaktır. 3.5)Sözlü sınav sonuçları ilan panosunda ve İl Özel İdaresi internet sitesinde yayımlanacaktır.

4) SINAV SONUNDA BAŞARILI OLACAK ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

4.1)Cumhuriyet Başsavcılığı Adli-Sicil Belgesi 4.2)Sağlık Raporu 4.3)Mezun olduğu okulun Diplomasının aslı veya noter tasdikli sureti. 4.4)Erkek adaylar için askerlik yaptığına dair belgenin aslı ya da onaylı sureti. 4.5)Nüfus kayıt örneği 4.6)2 Adet yeni çekilmiş fotoğraf 4.7)Yerleşim yeri belgesi Kamuoyuna ilanen duyurulur Orhan YAZICI Genel Sekreter

Editör: TE Bilisim