Antalya Devlet Opera ve Balesi Sözleşmeli Personel Alımı

Devlet Opera ve Balesi Personel alımı yapıyor. Antalya Devlet Opera ve Balesi bünyesine dahil etmek üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Gün Başı Pozisyonunda Sözleşmeli olarak çalışacak 1 adet Bale Sanatçısı(Kordöbale), 1 adet Orkestra Sanatçısı (Trombon) ve 1 adet Sanatsal Yardımcı Elemanı olmak üzere toplamda 3 adet Sözleşmeli Sanatçı alacaktır.. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde Adaylarda Aranılan genel niteliklere, Başvuru bilgilerine, Sınav bilgilerine, Sınav Şekline ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. DEVLET OPERA VE BALESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA DEVLET OPERA VE BALESİ MÜDÜRLÜĞÜ

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

1-Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır. 2-Orkestra Sanatçıları için Yükseköğretim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmak 3-Bale Sanatçısı için Yükseköğretim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarların bale bölümünden en az lise düzeyinde mezun olmak 4-Sanatla ilgili alanda bilgi işlem sistemlerinde çalıştırılmak üzere alınacak Sanatsal Yardımcı Elemanların seçiminde ise; En az lise mezunu olması ve Bilgisayar donanımı, yazılımı veya işletimi konularında belge sahibi olması ve iş deneyimi şartı aranır. Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Türk Uyruklu Temsil/Gün Başına Çalışma Grubunda Orkestra, Bale ve Sanatsal Yardımcı Eleman Uygulama Müfredatı Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Temsil/Gün Başına Çalışma Grubunda çalıştırılacak Sanatsal Yardımcı Eleman, Orkestra ve Bale Sanatçısı olarak çalıştırılacak sanatçılar, Müdürlük tarafından belirlenecek değerlendirme yapılan branşla ilgili en az 3 kişilik komisyon tarafından dinleme ve denemeye tabi tutularak başarılı olanlar ile sözleşme yapılacaktır.

SINAV ŞEKLİ

Bale Sanatçısı 1-Klasik Bale dersi (Bar ve orta egzersizleri) 2-Adayın kendi seçeceği klasik eserlerden varıatıon Orkestra Sanatçısı TROMBON: a)F. David Trombon Konçertosu, sadece 1 ve 2 nci bölüm, kadansıyla (Piyano eşlikli). b)Deşifraj; Komisyonca sınav sırasında belirlenecek önemli orkestra eserlerinden seçmeler.

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular, en geç 26 Aralık 2014 Cuma günü mesai saati bitimine kadar ilgili Müdürlüğe; 1-Diploma Örneği, 2-2 adet Fotoğraf, 3-Nüfus Cüzdan Fotokopisi, 4-Bilgisayar donanımı, yazılımı veya işletimi konularında belge sahibi olması, 5-Orkestra Sanatçı sınavına girecekler için; başvuruda bulunacağı enstrüman/enstrümanları belirten dilekçe. ile şahsen ya da posta yolu ile aşağıdaki adrese yapılabilir.

SINAV YERİ, TARİHİ VE SAATİ

Yer : Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Haşim İşcan Merkezi Muratpaşa/ANTALYA Tarih : 29 Aralık 2014 Pazartesi Saat : Orkestra Sınavı 13:00 / Bale Sınavı 14:00 / Sanatsal Yardımcı Eleman 15:00 İRTİBAT TELEFONLARI: (0242) 343 30 98-99 / (0242) 241 47 17 / (0242) 241 42 02