Devlet Personel Başkanlığı her geçen gün yeni duyurular yayımlamakta ve adaylar ilgili ilanlara başvurularını gerçekleştirmektedirler. Buna göre geçtiğimiz günlerde duyuru yapılan 3 üniversite için başvurularda son günlere gelindi. Hala başvuru yapmamış veya başvuru işlemini gerçekleştirmemiş olan adaylar bir an önce başvurularını tamamlamaları gereklidir. Çünkü ilgili alım yapan üniversiteler için başvurularda son güne gelindi. Bahsi geçen üç üniversite için başvurular aynı günde sona erecek ve bu üç Üniversite 425 personel alımı yapmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bünyelerindeki personel eksikliğini tamamlamak isteyen Üniversiteler alım pozisonları için adaylardan bazı nitelikler aramakta ve bu nitelikler doğrultusunda başvurularını incelemeye almaktadır. Buna göre adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gereklidir.

Ayrıca alımı yapılacak pozisyonlar arasında Eczacı kadrosuda bulunmakta olup bu kadro için adaylardan KPSS şartı aranmıyacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvuru yapmak isteyen adaylar son başvuru gününe kadar başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Buna göre aşağıda sizlere vereceğimiz üç üniversite için başvurular 08 mayıs 2018 tarihinde sona erecek ve adaylar ilgili ilanlara başvurularını istenilen belgeler ile birlikte Üniversitenin personel daire başkanlığına yapacaklardır.

HANGİ ÜNİVERSİTELER ALIM YAPIYOR?

Kamuya üç üniversite için başvurularda son günlere gelindi. Buna göre, Ankara Üniversitesi farklı pozisyonlarda 204 sözleşmeli personel, Erciyes Üniversitesi Farklı pozisyonlarda 158 sözleşmeli personel ve Kırıkkale üniversitesi 63 Sözleşmeli personel alım yapacaktır. İlanları daha detaylı incelemek isteyen adaylar aşağıda sizlerle paylaşacağımız ilanları inceleyebilirsiniz.

Ankara Üniversitesi 204 Personel Alımı

Erciyes Üniversitesi 158 Sözleşmeli Personel

Kırıkkale Üniversitesi 63 Personel Alımı

Editör: TE Bilisim