Anadolu Üniversitesi yayımlamış olduğu ilana göre Anadolu Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak bilişim personeli alımı yapacağını belirtti. Buna göre Anadolu Üniversitesi bünyesine sözleşmeli olarak 1 Ağ Mühendisi, 1 Sistem Mühendisi ve 7 Yazılım Mühendisi olmak üzere toplamda 9 kişilik boş kadro ile Bilişim personeli alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Anadolu Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylarda, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Dört yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş veya Bunlara denkliği olan ve YÖK tarafından onaylanmış yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak,

ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan türünden Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış ve Yabancı Dİl sınavından İngilizce dilinden paun almış olmak şartları aranacak.

Ayrıca adayların KPSS ve yabancı Dİl sınavı puan durumları esas alınarak yapılacak sıralama sonucuna göre kadro sayısının 10 katı kadar aday Giriş sınavına katılacaklardır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler.Buna göre başvurular en geç 15 gün içerisinde yani en geç 04 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, Anadolu üniversitesi'nin Personel Dairesi Başkanlığı – Yunus Emre Kampüsü Eskişehir adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Üniversitemize ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim