Anadolu Üniversitesi remsi gazete üzerinde ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Anadolu Üniversitesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Anadolu Üniversitesi yapacağı sözlü sınav sonucuna göre 1 kişilik boşluk ile Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı gerçekleştirecek.

Adaylardan Hangi Nitelikler Aranacak?

Anadolu Üniversitesi alımını yapacağı boş kadro için adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmaları veya bunlara denkliği bulunan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sğalık sorunu olmamak, Daha önce çalışılan kamu kurumu veya kamu kuruluşlarından disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gibi nitelikler ve pozisyonuna göre özel nitelikler aranacaktır.

Ayrıca adaylardan 2018 yılında yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı da aranacak.

Başvuu İşlemleri Nasıl Yapılacak?

Anadolu Üniversitesi sözleşmeli bilişim personeli alımına başvurular, İlanın yayımlandığı tarih itibari ile başlayacak olup en geç 15 Gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvrular en geç 30 Mart 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesinden temn edilecek başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte üniversiteye şahsen yapılacaktır. İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim