Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı yapıyor.  Anadolu Üniversitesi bünyesindeki personel istihdamını karşılamak adına açık pozisyonlar için 18 sözleşmeli personel alacak. Anadolu Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Her yıl düzenli olarak bünyelerine personel alımı gerçekleştiren üniversiteler 2017 yılında Devlet Personel Başkanlığı dairesi resmi sitesi üzerinden yayınlamış olduğu ilan ile birlikte bünyelerindeki açık pozisyonlar için personel alımı ilanları yayınlıyorlar.

Devlet memurları kanunu 4. maddesi ve b B fıkrası göz önüne alınarak alınan bakanlar kurulu kararı ile birlikte Anadolu Üniversitesi 11 ağustos 2017 tarihi itibariyle yayınlamış olduğu ilanla birlikte 18 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

GENEL ŞARTLAR

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından açıklanan 18 sözleşmeli personel alım ilanı genel şart ve nitelikleri şu şekilde ;

KPSS B grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle (Önlisans mezunları için 2016 yılı KPSS(B) grubu KPSSP93 puan türü ve Ortaöğretim mezunları için 2016 yılı KPSS(B) grubu KPSSP94 puan türü dikkate alınacaktır. Sadece bir unvan için başvuruda bulunulacaktır. Birden fazla unvan için başvuru yapılması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır.) yerleştirme yapılacak unvanlar.


BAZI AÇIK POZİSYONLAR

-Büro personeli
-Tekniker
-Destek personeli


Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesi üzerinden yayımlanan  Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü sözleşmeli personel alım ilanı  tam metnini inceleyerek sizlere uyan pozisyonları başvuruda bulunmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayarak daha geniş bilgi sahibi olabilirsiniz.

Başvuru Linki: https://goo.gl/9ytv3u

Editör: TE Bilisim