Anadolu Üniversitesi 08 Mart 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Alınacak adaylardan 657 sayılı devlet memurları nunun 48. maddesindeki şartlar ve bunun dışında 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı B Grubu puan şartı aranacaktır. KPSS puan sırasına göre adaylar Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacak sözlü sınava tabii tutulacaklardır. Yapılacak sözlü sınava kadro sayısının 10 katı kadar çağırılacaktır. 

PERSONEL ADAYLARINDAN ARANAN ŞARTLAR:

Anadolu Üniversitesi, 16 Grup halinde toplamda 27 kişilik kadro ile Sınav Hizmetleri Uzmanı alacak. 16 Grup haline dağılan kadrolar farklı bölümler için geçerlidir. Peki bu kadrolara göre adaylardan aranan genel şartlar nelerdir? Alım yapılacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatndaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu olmaması, yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmalarından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR;

Başvuruda bulunacak sözleşmeli personel adayları, ilan yayınlandıktan sonra 15 gün içerisinde yani, en geç 22 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı – Yunusemre Kampüsü Eskişehir adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Üniversitemize ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.