Akdeniz Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşlamak amaçlı toplamda 75 kişilik boş kadro ile personel alımı gerçekleştiriyor. Akdeniz Üniversitesi bünyesine, 75 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak hemşire alımı yapıyor. Başvurular ilanın duyurulması ile birlikte başlamış olmakta olup, en geç 15 gün içerisinde yapılması gerekmektedydi. Hala başvuru yapmamış olan adaylar var ise son şans. Çünkü başvurular 09 Ağustos 2017 tarihi itibari ile bitmektedir. Adaylar bu tarihe kadar başvurularını başvuru formu ve sitenilen belgeler ile birlikte Akdeniz üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular ve eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir. 

Buna göre adaylar başvuru yapabilmeleri için Akdeniz Üniversitesi tarafından yapılmış olan duyuruda belirtilen şartları taşımak zorundadırlar. Başvuru şartları arasında yer alan şartlar biriside KPSS şartıdır. Adaylardan 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans düzeyinde KPSSP3 ve Lise mezunu düzeyinde KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. 

Bunun dışında adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları, görevii yapmasına en gel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmaması,şartları aranacaktır. 

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Akdeniz Üniversitesi bünyesine, Hemşirelik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü,Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümünden 4 yıllık Hemşirelik Eğitimi lisans diplomasına sahip olmak şartı ile 70 Hemşire, Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik ve Hemşireliğe eşdeğer Sağlık Memurluğu programlarından mezun olmak, Volatil Anestezi Konusunda sertifikaya sahip olmak şartı ile 1 hemşire ve Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik ve Hemşireliğe eşdeğer Sağlık Memurluğu programlarından mezun olmak şartı ile 4 hemşire alımı yapacaktır. Daha Detaylı bilgi için ve ilanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.