Resmi Gazete'de yeni personel alımı ilanı yayımlandı. Akdeniz Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek üzere farklı pozisyonlardan oluşan kadrosu ile 88 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar için geçerli olacak olup İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilan hakkında detayları aktarmaya devam ediyoruz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Akdeniz Üniversitesi toplamda 88 kişilik boş kadro ile, 81 Hemşire, 5 Diğer Sağlık Personeli ve 2 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak.

Hemşire: Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olmak

Diğer Sağlık Personeli: 4 kişi Perfüzyonist; Yükseköğretim Kurumlarının en az lisans düzeyinde eğitim veren Perfüzyon bölümünden mezun olmak veya diğer lisans eğitimleri üzerine perfüzyon alanında yüksek lisans yapmış olmak şartı ile ve 1 kişi Tıbbi Sekreter; Yükseköğretim Kurumlarının en az önlisans düzeyinde eğitim veren Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı mezunu olmak şartı ile alım yapılacak.

Sağlık Teknikeri: Tıbbi Görüntüleme Teknikeri; Yükseköğretim Kurumlarının en az önlisans düzeyinde eğitim veren Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programı mezunu olmak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yukarıda sizlere kadro dağılımını ve özel şartları aktardık. Bu bağlamda adaylardan özel nitelikler dışında genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir güvenlik soruşturması veya arşiv araştırması bulunmamak, 35 yaşından gün almamış olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Akdeniz Üniversitesi personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 27 Eylül 2019 tarihi itibari ile başladı. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup başvuruların en geç 11 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular http://personel.akdeniz.edu.tr/ adresinde bulunan Sözleşmeli Personel Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak, istenilen belgelerle birlikte Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Müdürlüğü Personel İşleri Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim