Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi 77 Sağlık Personeli Alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazete'de 16 Ocak 2021 tarihi ile yayımlanan ilana göre Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Bu yönde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünde görevlendirmek üzere KPSS B Grubu puan türüne göre 77 Sözleşmeli Personel alıyor. Başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup detaylar haberimizdedir.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi 77 kişilik kadro ile, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapacak. Bu yönde,

Lise Mezunu: 3 Röntgen Teknisyeni

Ön Lisans Mezunu: 4 Diğer Sağlık Personeli, 4 Laborant ve 1 Sağlık Teknikeri (Eczacı Teknikeri)

Lisans Mezunu: 51 Hemşire, 4 Ebe alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık personeli Alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gereklidir.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

KPSS Şartı: 2020 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Üniversitenin personel alımı aşvuruları ilanın yayım tarihi olan 16 ocak 2021 tarihi ile başlamıştır. Adaylar başvurularını sadece 15 gün içerisinde gerçekleştirmek zorundadırlar. buna göre en geç 31 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacak. Adaylar başvurularını sadece Online olarak Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde (Hastane) yer alan pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların https://ekampus.afsu.edu.tr/basvuru/ web adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.