Afyon Kocatepe Üniversitesi geçtiğimiz haftalarda personel alım duyurusu yayımlamıştı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde sözleşmeli personel alım duyurusu yapmıştı. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte 17 Temmuz 2017 tarihinde başlamıştı. Ancak başvurular sona eriyor. Adaylar başvurularını en geç 31 Temmuz 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Afyon Kocatepe Üniversitesinin yayımladığı ilana göre istenilen belgeler ile birlikte fyon Kocatepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı na başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Adaylar başvuru yapabilmeleri için Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından aranan bütün şartları taşımaları gerekmektedir. Afyon Kocatepe Üniversitesi adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmı veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavına katılmış olmak, Hemşireler için nöbet usulü çalışasına engel durum olmamak, herhangi bir ceza hükümlülüğü olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumunda yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve yapılacak güvenlik soruşturmasında ve arşiv araştırmasında herhangi bir problemi olmamak şartları aranmaktadır.

Bu şarı taşımak sureti ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Radyoterapi Sağlık Teknikeri, 2 kişiSağlık Fizikçisi, 1 kişi Lavoratuvar Teknikeri ve 24 kişi ise hemşire pozisyonuna alacak. Hemşire pozisyonu için farklı bölümlere ve mezuniyet durumuna göre tabloda dağılım göstermektedir. Alım tablosuna ilanın tam metninden inceleyebilirsiniz. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/xKSRWB ) bağlantısını kullanarak ilanın tam metnini inceleyebilirler.

Editör: TE Bilisim