Yayımlanmış olan 19 Haziran 2018 tarihli ilana göre Adnan Menderes Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Adayların başvuru yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmekte olup adayların KPSS puan sıralaması esas alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adnan Menderes Üniversitesi adaulardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranmaktadır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Adnan Menderes Üniversitesi toplamda 115 kişilik boş kadro ile, 2 Diyetisyen, 1 Fizyoterapist, 3 Eczacı ( KPSS Şartı Olmadan ), 18 Sağlık Teknikeri, 5 Diğer Sağlık personeli ve 86 Hemşire alımı yapılacak. İlgili alım pozisyonlarında Lise mezunları, Önlisans mezunları ve Lisans mezunları için kadrolar bulunmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular 19 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 03 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Hastane Başmüdürlüğü, Kepez/AYDIN adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlan hakkınd daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim