Adalet Bakanlığı Kasım Ayının ilk haftası yayımladığı ilan ile bünyesindeki eksikiği karşılamak üzere 37 kişilik boşluk ile Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruları ilanın yayım tarihi olan 04 Kasım 2002 tarihi ile başlamış olup adaylara verilen 15 günlük sürenin sonuna geldik.

Başvurular en geç 18 Kasım 2020 tarihine kadar devam edecek. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını https://pgm.adalet.gov.tr internet adresinden üye girişi yapılarak elektronik başvuru yoluyla gerçekleştirilecektir.

MEMUR ALIMI İLANLARINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

KPSS Şartına Dikkat!

Adalet Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı için adaylardan KPSS şartı talep edilecek. Bu yönde adayların 2019 veya 2020 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Aynı zamanda değerlendirmelerde Yabancı Dil sınavıda %30 olarak değerlendirilecek. 

KPSS puanı olmayan adaylarda başvuru yapabilecek. Ancak KPSS puanı 70 olarak ele alınırken YDS puanı 0 olarak ele alınacaktır. Bu yönde adayarın KPSS puanı büyük rol oynamaktadır.

4 farklı Grupta 37 Personel Alınacak!

Adalet Bakanlığı 37 kişilik kadro için A,B,C ve D gruplarına ayırarak fakrlı kadrolarda sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapacağını bildirdi.

Kadro Dağılımı ve Başvuru Ekranı Buradawww.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimlari/adalet-bakanligi-2020-yili-37-sozlesmeli-personel-alimi-ilani-h36416.html

DİĞER MEMUR ALIMI İLANLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Adalet Bakanlığı memur alımı ilanları adaylar tarafından beklnene bir alımdır. Her yıl Bakanlık bu kapsamda CTE ve kendi bünyesinde görevlendirmek üzere memur alımı yapıyor. Bu yönde ilanları yayımlamaya başlayan Adalet Bakanlığı ilk olarak 7 farklı kadroda 418 Adalet Bakanlığı Memur Alımı ilanı yayımladı. Bir Diğer ilana göre ise 400 İdare Memuru Alımı ilanı yayımlandı.

Daha ilan yayımlayacak olan Adalet Bakanlığı ve CTE 2020 yılı için Memur alımı farklı kadrolarda ilanlar yayımlayacak. Alım Yapılacak Kadrolar için www.isinolsa.com/memur-alimlari/adalet-bakanligi-ve-cte-2020-yili-memur-alimi-kadrolari-nelerdir-h36414.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

ADALET BAKANLIĞI VE CTE MEMUR ALIMI İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

Android İşin Olsa Uygulamamız

İOS İşin Olsa Uygulaması

Editör: TE Bilisim