Adalet Bakanlığı her sen boş kadroların doldurulması için personel alım ilanları yayınlamaya devam ediyor. Buna göre söz konusu bakanlık Kamu Personeli Seçme Sınavından alınan puanlar ile düzenlenen Merkezi Atama ile memur alımı yaptığı gibi yıl içerisinde tespit ettiği boş kadroları doldurmak için yine personel alım ilanları yayınlamaktadır. Adalet Bakanlığı bünyesine bağlı olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü yayınladığı bildiri ile binlerce personel alımı yapacağını duyurdu.

Binlerce Personel Alınacak

Adalet Bakanlığına bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü yayınladığı bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 3 bin 721 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Her pozisyon için farklı nitelikler aranmakta olup adayların söz konusu kadroya başvurabilmesi için Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve 70 ile üstü puan almış olması gerekmektedir. Bu şartı sağlamış ve belirlenmiş olan niteliklere sahip adaylar Adalet Bakanlığına bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün yayınlamış olduğu pozisyonlara başvuru yapabilir.

Sizlerde Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün yayınlamış olduğu kaloriferci, teknisyen ve büro personeli pozisyonlarına başvurmak istiyorsanız ilanının en altında yayınlanmış olan resmi bildiriyi incelemeniz gerekmektedir. Bu bildiri aracılığı ile hangi pozisyona kaç personel alımı yapılacağı görülebileceği gibi adayların hangi kanallar aracılığı ile başvuru yapabileceği de belirtilmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayın
Editör: TE Bilisim