Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Üniversite personel alımı ilanlarına göre farklı Üniversiteler bünyelerindeki eksikliği gidermek için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacaklar. Başvuru süreci 15 gün önce başlamış olup artık sona ermektedir. Peki kimler Üniversite personel alımı ilanlarına başvuru yapabilecek ve Hangi üniversiteler personel alımı yapacak.

ALIM YAPACAK ÜNİVERSİTELER:

3 farklı üniversite bünyesine sözleşmeli olarak sağlık personeli alacak. Bu kapsamda, Artvin Çoruh Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi ve Sakarya üniversitesi bünyesindeki eksiklii karşılamak üzere alım yapacaklar. 

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi: Üniversite öğrenci işleri Dairesi başkanlığında görevlendirecek 1 ve İdari ve mali işler dariresinde çalışacak 1 personel alımı yapılacak.

Erciyes Üniversitesi: 21 kişilik boş kadro ile 20 Hemşire ve 1 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak. Adayların bu yönde KPSS puanı olması gereklidir.

Artvin Çoruh Üniversitesi: 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında 2 kişilik kadro ile sözleşmeli büro personeli alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2 - Bu Kanunun 40. maddesindeki yaş şartlarını taşımak,

3 - Bu Kanunun 41. maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak,

4 - Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5 - Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

6 - Askerlik durumu itibariyle askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi olmamak,

7 - 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili engeli bulunmamak, nöbetli ya da gece çalışmasına engel sağlık probleminin olmaması.

8- İktisat, İşletme veya Muhasebe Lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak,

9- 2018 veya 2019 KPSS Lisans Sınavından 70 ve üzeri P3 puanı almış olmak.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

 3 Üniversiteye personel alımı başvuruları geçtiğimiz günlede yayımlanmış olup artık sona eriyor. Adaylar başvurularını en geç bugün ( 05 Şubat 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular ilgili üniversitelere şahsen yapılacaktır. İlanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlatıları kullanabilirsiniz.

Artvin Çoruh Üniversitesi

Erciyes Üniversitesi

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi