Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlara göre 3 üniversite bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için alım yapacağını belirtmişti. Başvuruların ilanların yayımlanması ile birlikte başlamış olup artık sona ermektedir. Söz konusu ilanlara başvuru yapacak adaylar mutlaka belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir. 

ALIM YAPACAK ÜNİVERSİTELER:

Söz konusu ettiğimiz 3 üniversite, Trakya Üniversitesi, Düzce üniversitesi ve Bozok Üniversitesidir. Buna göre Trakya Üniversitesi, 68, Düzce üniversitesi 9 ve Bozok Üniversitesi 8 kişi olmak üzere toplamda 85 kişilik kadro ile sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adayların bu 3 üniversitenin ilanlarına başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşımaları gerekidir. Buna göre adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

Özel olarak ise, Alım kadrosuna göre, En az lise mezunu olmak veya Ön lisans veya Lisans mezunu olmak ve bu bağlamda ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lise Mezunları için 2016 KPSSP94, Ön Lisans mezunları için 2016 KPSSP93 ve Lisans mezunları için 2018 KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Söz konusu Üniversitelere başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanların yayım tarihi olan 19 Ekim 2018 tarihi itibari ile başladılar ve artık başvurularda son güne gelindi. Buna göre adaylar başvurularını en geç 02 Kasım 2018 tarihine kadar Üniversitelerin ilgili birimlerine şahsen istenen belgeler ile gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlgili ilanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Trakya Üniversitesi Alım İlanı

Düzce Üniversitesi Alım İlanı

Bozok Üniversitesi Alım İlanı

Editör: TE Bilisim