Sözleşmeli personel olarak iş arayanlar, Adnan Menderes Üniversitesi tarafından açılan sözleşmeli personel alımı kontenjanlarını değerlendirebilir. Ülkemizin önemli üniversitelerinden biri olan, Adnan Menderes Üniversitesi bünyesinde çalışmak genel anlamda size de referans sağlayacaktır. İlân ile ilgili detaylar şu şekilde.

Başvuru Yapanlarda Aranılacak Olan Nitelikler

Sunulan İş İmkânı İle İlgili Detaylar

Personel, Adnan Menderes Üniversitesi'ne bağlı üniversite hastanesi için alınacaktır. Yapılan açıklamaya göre, personelin giderleri de gene hastanenin özel bütçesi üzerinden karşılanacak. Bu nedenle tamamen hastaneye bağlı bir personel alımı söz konusu olacak. Yönetim, adaylar ile bir hizmet sözleşmesi yapacak. Bu sözleşme gereği, 1 aylık süreç içerisinde belirtilen şartlar yerine getirilmez ise, anlaşma fesh edilebilecek.

Sunulan İşe Başvuru İle İlgili Bilgiler

www.adu.edu.tr adresi üzerinden iş başvuru formunu doldurmanız gerekmekte. Başvuru esnasında size sunulan formun tüm noktalarının eksiksiz bir şekilde doldurulmuş olması oldukça önemli. 2012 KPSS Sınavına Ait Sonuç Belgeniz Öğrenim Belgeniz Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 1 Adet Resminiz Ayrıca başvuru esnasında yukarıda ki belgeler gerekli olacaktır. Eğer daha önce bu şekilde bir çalışmanız söz konusu ise, ilgili KPSS puanınız yeterli  ise ve yukarıda yer alan genel nitelikleri taşıyor iseniz, sizde başvurabilir ve sözleşmeli olarak Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi personeli olarak görev yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim