Her geçen gün yeni bir sözleşmeli personel alım ilanı yayımlanmakta. Geçtiğimiz 15 gün önce yayımlanan ilana göre 2 farklı Üniversite bünyesine 278 personel alımı için ilan yayımlamıştı. Buna göre Adaylar başvurularına ilanların yayımlanması ile başladılar başvurularını en geç 01 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İşin Olsa ekibi olara kbu 2 üniversitenini lanını tek sayfada topladık ve siz okuyucularımıza sunuyoruz.

278 SAĞLIK PERSONELİ ALIMI YAPILACAK!

Söz konusu olan 2 üniversite toplamda 278 sağlık personeli alımı yapacak Buna göre Gazi Üniversitesi toplamda 162 boş kadrosu ile, 140 Hemşire,16 Sağlık teknikeri, 2 Diyetisyen ve 4 Fizyoterapist alımı yapacak. Hacettepe Üniversitesi ise, Lisans mezunu 90 Hemşire, 3 Fizyoterapist, 3 Diyetisyen ve 20 Ön Lisans mezunu Sağlık Teknikeri olmak üzere toplamda 116 Sözleşmeli Personel alacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Başvuru yapaca kadaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ver arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, herhangi bir kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak ve ÖSYM tarafından yapılan kamu Personeli Seçme Sınavından, Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak ve Ön Lisans mezunu olanlardan KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu ilanlar Devlet personel Başkanlığı tarafından 17 Eylül 2018 tarihi itibari ile ilan edilmiş olup adaylarda 15 günlük başvuru süresi verilmiştir. Ancak verilen bu 15 günlük sürenin sonuna gelindi ve adaylar başvurularını en geç 01 Ekim 2018 tarihine kadar istenen belgeler ile birlikte Üniversitelere şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Hacettepe Üniversitesi İlanının Tam Metni

Gazi Üniversitesi İlanının Tam Metni