Devlet Personel Başkanlığı her geçen gün yeni bir ilan yayımlıyor ve yayımlanan ilanlara göre 2 üniversite bünyesine 202 personel alımı yapmaktaydı. Ancak başvuruların 15 gün önce başlaması ile adaylara verilen 15 günlük başvuru süresinin sonuna gelindi. Bu haberimizde sizlere alım yapan 2 üniversite ilanı hakkında bilgiler aktaracağız.

2 ÜNİVERSİTE 202 PERSONEL ALIYOR!

Afyon Kocatepe üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için toplamda 113 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtmişti. Buna göre Afyon Kocatepe Üniversitesi 83 Hemşirelik Lisans mezunu olan Sözleşmeli Hemşire ve 30 Hemşirelik Lise Mezunu olan Sözleşmeli Hemşire alacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Erciyes üniversitesi bünyesine toplamda 89 kişilik boş kadro ile 3 (üç) Fizyoterapist, 1 (bir) Diyetisyen, 65 (altmış beş) Hemşire. 12 (on iki) Sağlık Teknikeri ve giderleri Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Döner Sermaye gelirlerinden karşılanmak üzere 1 (Bir) Tabip, giderleri Diş Hekimliği Döner Sermaye gelirlerinden karşılanmak üzere 4 (dört) Sağlık Teknikeri olmak üzere toplam 86 (seksen altı) sözleşmeli personel alınacaktır.Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Yukarıda bahsini geçirdiğimiz bu 2 üniversite için başvurular 25 Temmuz 2018 tarihinde başlamıştı. Başvuru süreci olarak adaylara 15 günlük bir süre verildi ve adaylar için başvurularda son günlere gelindi. Buna göre adaylar başvurularını en geç 08 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular her üniversitenin personel daire başkanlığına mesai saati bitimine kadar istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların söz konusu olan ilanlara başvuru yapabilmeleri için, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

Editör: TE Bilisim