Devlet Personel Başkanlığı tarafından 19 Ekim 2018 tarihli yayımlanan ilanlara göre iki farklı üniversite bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde sözleşmeli olarak 76 personel alımı yapacaklarını belirttiler. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak derlediğimiz bu haberimizde ilgili ilanlara ulaşarak daha detaylı bilgi sahibi olabileceksiniz.

HANGİ ÜNİVERSİTELER ALIM YAPACAK?

Yukarıda da bahsini geçirdiğimiz üzere 2 üniversite bünyesine 76 personel alacak. Buna göre, Yozgat Bozok Üniversitesi 8 ve Trakya Üniversitesi 68 kişilik boş kadro ile sözeşmeli personel alımı yapacaklar. Söz konusu ilanlara göre Bozok üniversitesi, 1 Eczacı, 2 Hemşire, 2 Sağlık teknikeri, 1 Ebe ve 2 Sağlık Teknikeri alacak.

Trakya Üniversitesi ise, 11 Sağlık teknikeri , 2 Fizyoterapist, 1 Diyetisyen,1  Psikolog, 52 Hemşire ve 1 Çocuk Gelişimcisi olmak üzere toplamda 68 personel alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için, 657 Sayılı Devlet memurları kanununa göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 

Lisan mezunları için 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden, Lise ve Ön Lisans mezunları için 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 ve Ön Lisans Mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanların yayım tarihi olan 19 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylara 15 günlük bir süre verilmiş olup adaylar başvurularını en geç 02 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular ilgili üniversitelerin prsonel Daire Başkanlıklarına istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. İlanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Trakya Üniversitesi Personel Alım İlanı

Bozok Üniversitesi Personel Alım İlanı

Editör: TE Bilisim