Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden 2 kamu kurumuna sözleşmeli personel alımı ilanı açıklandı!

Geçtiğimiz gün ilan edilen alımlara göre Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde istihdam edilmek üzere çok sayıda sözleşmeli memur alımı yapılacağı açıklandı. Hemşire kadrosunda lise ve lisans mezunu adaylardan 30 kişi alınacak. Diğer sağlık personeli kadrosunda ise Ön lisans mezunu 6 kişi, lisans mezunu ebe kadrosunda 10 kişi alınacak. Adaylardan istenilen başvuru şartları ise şöyle;

657 sayılı devlet memurları kanununda belirtilen genel şartları taşımaları, T.C. vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, 657 sayılı DMK 48/A-5’inde belirtilen şartları taşımları, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, görevini sürdürmeye engel sağlık engelinin bulunmaması istenilmektedir. 657 DMK 53. madde saklı olmak üzere, güvenlik soruşturmasından olumlu sonuçlanmak, emeklilik veya yaşlı aylığı almıyor olmakı, KPSS puan şartlarını taşımak ve başvuru yapılacak olan unvanın eğitim ve özel şartlarını taşımak istenilmektedir.

Başvurular Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına şahsen yapılacağı belirtildi. İlan tarihinden 15 gün içerisinde ilana başvuru yapılabilecek.

İlana erişmek için tıklayın

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğüne yapılacak olan sözleşmeli sanatçı alımında ise 1 atölye elemanı projeksiyon istihdam edilecek. Adayların 17 Ekim tarihine kadar başvurularını tamamlaması istenildi. Başvurularda Başvuru Dilekçesi, Diploma Örneği, 2 adet Fotoğraf, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Deneyim Belgesi, Adli Sicil Kaydı ve Özgeçmiş ile birlikte şahsen ya da posta yolu ile başvuru yapılabilecek.

İlana erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA