Üniversitelere personel alımı ilanları yayımlandı. 11 Farklı Üniversite tarafından yayımlanan Sözleşmeli Personel alımı ilanlarına göre 635 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak 4/B sözleşmeli olarak yapılacak. Adaylara herhangi bir mülakat yapılmaksızın KPSS Puanı sırasına değerlendirme yapılacak.

Adayların Sağlık personeli Alımı ilanlarına başvuru yapabilmeleri için  en az lise mezunu, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmaları gerereklidir. Başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar haberimizin devamındadır.

Başvuru Genel Şartları Nedir?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinin (A) bendinde belirtilen Genel Şartları taşımak,
  • Nöbet usulü veya gece çalışmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak,
  • Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,
  • Lisans mezunları için 2020 KPSS(B) Grubu KPSS P3 puanı, Ön Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P93 puanı, Ortaöğretim Mezunları için 2018 KPSS (B) grubu KPSS P94 puanına sahip olmak,
  • Başvurulacak unvan için “Aranan Nitelikler” başlığı altında belirtilen şartları sağlamak,
  • Eczacı pozisyonuna başvuru için KPSS şartı aranmayıp, başvuracak adayların mezuniyet notu yüksek olan, mezuniyet notunun eşit olması halinde ise mezuniyet tarihi eski olandan başlanarak sıralama yapılacaktır.

Alım Yapacak Üniversite Hastaneleri ve Kadro Dağılımı:

Kırıkkale Üniversitesi: 122 kişilik kadro ile Lise mezunu 12 Hemşire, Ön Lisans mezunu 10 Röntgen Teknisyeni, 8 Laborant, 8 Sağlık Teknikeri ve 8 Diğer Sağlık Personeli, Lisans Mezunu 58 Hemşire, 3 Ebe, 3 Eczacı, 3 Diyetisyen, 2 Biyolog, 4 Fizyoterapist ve 3 Psikolog alımı yapılacak. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi: Farabi Hastanesinde görevlendirmek üzere toplamda 38 kişilik kadro ile 28 Hemşire, 1 Laborant, 7 Sağlık Teknikeri ve 2 Röntgen teknisyeni alınacak. 

Atatürk Üniversitesi: Üniversite hastanesinde görevlendirmek üzere 361 kişilik kadro ile Ön Lisans Mezunu: 16 Diğer Sağlık Personeli, 3 Laborant, 77 Sağlık Teknikeri alınacak. Lisans Mezunu: 251 Hemşire, 3 Ebe, 4 Fizyoterapist, 2 Biyolog ve 8 Diğer Sağlık Personeli alınacak.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi: Hastaneye 65 Sağlık personeli alımı yapılacak. Bu yönde Lise Mezunu: 1 Hemşire Alınacak, Ön Lisans Mezunu: 17 Sağlık Teknikeri, Lisans Mezunu: 43 Hemşire, 2 Fizyoterapist ve 2 Ebe alınacak.

Gaziantep Üniversitesi: 5 kişilik kadro ile  1 Sağlık Personeli, 1 Psikolog alımı ve 3 Sağlık Tekniker Alımı yapacak.

Düzce Üniversitesi: Lisans mezunu 3 ve 1 Lise Mezunu Hemşire Alımı Yapılacak.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi: 11 kişilik kadro ile 5 Tekniker, 5 Sağlık Teknikeri ve 1 Teknisyen alımı yapılacak.

Balıkesir Üniversitesi: Üniversşte hastanesinde görevlendirmek üzere 7 kişilik kadro ile 5 Hemşire, 1 Fizyoterapist ve 1 Ebe alımı yapılacak.

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi: 3 kişilik kadro ile  Lisans mezunu 1 Büro Personeli, Ön Lisans mezunu 1 Büro Personeli ve 1 Lise mezunu Destek personeli alımları yapılacak.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi: Toplamda 5 kişilik kadro ile,  Lisans mezunu 2 Teknisyen, Ön Lisans mezunu 2 Tekniker ve 1 Büro Personeli alımı yapılacak.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi: 9 Kişilik kadro ile Lise Mezunu 2 Hemşire alacak. Ön Lisans mezunu ise, 1 Diğer Sağlık Personeli, 2 Laborant ve 4 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Üniversite hastanelerine personel alımı için adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen Üniversite Hastanelerinin Personel Genel Müdürlüklerine yapılacak.

Yeni Personel alımı ilanlarından haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim