Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda ilan Resmi Gazete'de yayımlandı ve en az lise mezunu olmaları gereklidir. Ayrıca almlar bazı kadrolar için KPSS puanı ile yapılıyorken bazı pozisyonlar için KPSS Şartı aranmaksızın personel alımı yapılacak. Başvuru süreci başlamış olup ilan hakkında detayar şöyledir.

HANGİ KADROLARA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesine toplamda 17 sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar Hemşire, Eczacı, Fizyoterapist ve Sağlık Teknikeri pozisyonlarına alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi adaylardan genel olarak 567 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindek nitelikler kapsamında, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrım olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi nitelikler aranacak.

Özel olarak ise, 

  • Gece Nöbeti tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak (Hamilelik hariç),
  • Kamu Personel Seçme Sınavlarından (KPSS Lisans, KPSS Ortaöğretim ve KPSS Ön Lisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartlarını taşıması,

BAŞVURULAR:

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesine personel alımı için başvuru süreci bugün itibari ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılmış olması gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular 16 Nisan 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 30 Nisan 2020 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

Başvurular, İş Talep formu ve istenilen belgeleri Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının [email protected] e-posta adresine “Alındı onaylı” olarak göndermeleri gerekmektedir.

İİLANIN TAM METNİ