Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesine 48 Sözlşemeli Personel Alımı ilanı yayımladı. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 48 kişilik boş kadro ile Sağlık Perosneli Alımı yapacak. Bu kapsamda Yozgat Bozok Üniversitesi hastanede ve rektörlükte görevlendirmek üzere 657 Sayılı kanunun 4/B maddesi gereğinde sözleşmeli olarak gündüz veya gece nöbet sistemine göre çalışacak Personel alımları yapılacak.

Mezuniyete Göre Kadro Dağılımı:

Yozgat Bozok Üniversitesi bünesyine 48 kişilik kadro ile:

Lise Mezunu: 19 Hemşire ve 2 Diğer Sağlık Personeli

Ön Lisans Mezunu: 3 Diğer Sağlık Personeli ve 4 Sağlık Teknikeri

Lisans Mezunu: 1 Eczacı ve 20 Hemşire

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48 . maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet usulü çalışmayı kabul etmiş olmak ve Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya kamu kuruşundan disiplin cezası almamış olmak gereklidir. Ayrıca hala sözleşemeli olarak çalışıyor olmamak gereklidir.

KPSS olarak se adaylardan, 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. (Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93, Lisans mezunları için KPSSP3 puanı esas alınacaktır.)

Kadrosuna Göre Özel Şartlar:

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesine 48 Personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 25 Ocak 2021 tarihi ile başvurular başladı. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup en geç 08 Şubat 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecek. Adaylar başvurularını Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na posta yolu veya şahsen yapılacaktır. (Postadan kaynaklanan gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. )

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

1- Öğrenim Belgesi fotokopisi,

2- KPSS Sonuç Belgesi (üzerinde kontrol kodunun bulunması gerekmektedir.)

3- Bir adet vesikalık fotoğraf. (son altı ay içinde çekilmiş),

4- Sözleşmeli Personel Başvuru Formu (www.bozok.edu.tr) ilan duyurusundan temin edildikten sonra eksiksiz olarak doldurulup teslim edilecektir.

5- Başvurulan unvanda eğitim belgesi veya sertifika istenmiş ise fotokopisi,

6- Başvurulan unvanda çalışma şartı (tecrübe/deneyim) istenmiş ise; SGK Hizmet Döküm Belgesi ve alanında çalıştığına dair çalışma belgesi. Çalışma belgesinde işyeri SGK sicil numarası ile o işyerinde yaptığı iş açıkça yazılı olmak zorundadır. Çalışma belgesini veren işyeri ile sigorta primini yatıran işyerinin aynı olması gerekmektedir.

7- Başvuru işlemleri belgelerin fotokopileri ile yapılacak, yerleştirme işlemlerinde ise asıl belgeler istenecektir. Belgelerinin aslını getirmeyenlerin işlemleri yapılmayacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim