Yıldız Teknik Üniversitesi personel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Üniversitenin Bilgi İşlem Dairesi aşkanlığında tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirdi. 

KPSS DETAYI NEDİR?

Üniversitenin Bilişim Personeli Alımı ilanına başvurular KPSS ve YDS Puanı ile yapılacak. Bu kapsamd adayların 2019 veya 2020 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir. Değerlendirmelede KPSS Puanının %70 i ve %30 u YDS puanı esas alınarak yapılacaktır.

Ancak KPSS Puanı olmayan adaylarında puanları 70 olarak ele alınarak değerlendirme de YDS Puanı %0 olarak değerlendirileceklerdir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Yıldız Teknik Üniversitesi 2 kişilik boş kadro ile 1 Kıdemli Grafik Arayüz ve Uygulama Geliştirme Uzmanı ve 1 Kıdemli Uygulama Geliştirme Uzmanı alımı yapacak. Yüksek Maaş ile görevlendirilecek adaylar 3 kat maaş alacaklar.

Bu kapsamda adaylardna başvuru için genel olarak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, en az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak gibi şartlar aranacak. Diğer özel şartları başvurı kılavuzundan inceleyebilirsiniz.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI

Söz konusu Üniversitenin personel alımı başvuru süreci başladı. Başvurular Resmi Gazetede yayımlandığı tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılması gereklidir. Buna göre adaylar başvurularını 31 Ağustos - 14 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece belirtilen belgeler ile birlikte şahsen Üniversiteye yapılacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim