Yıldız Teknik Üniversitesi 3 Kasım 2021 tarihi ile yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesindek eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere 50 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak. 

Üniversite 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında 4 üncü maddesinin B fıkrasına göre sözleşmeli oalrak 2002 yılı KPSS Puanı ile personel alımı yapılacak. Bu yönde Yıldız Teknik Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı ile Temizlik Personeli Alımı yapılacak.

KADRO DAĞILIMI:

Lise Mezunu: 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Erkek 30 ve 5 Kadın Destek Personeli ( temizlik Personeli ),

Ön Lisans Mezunu: 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

BAŞVURU ŞARTLARI:

Üniversiteye personel alımı başvuruları için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca,

Üniversitemizin tüm yerleşkelerindeki iç ve dış mekânlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel bir durumu bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Görev tanımında belirtilen görevin devamlı yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engelli bulunmamak şartları aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Üniversiteye başvurular ilanın yayım tarihi ile başladı. Bu kapsamda Yıldız Teknik Üniversitesi 50 Sözleşmeli Personel Alımı başvuruları 3 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 17 kasım 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Posta yoluyla yapılacak başvurularda, postadaki gecikmeler nedeniyle son başvuru tarihinden sonra Üniversitemize ulaşan başvurular kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim