Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesine 50 personel alımı için geçtiğimiz günlerde ilana çıkmıştı. Başvuruların sona ermesi ile birlikte sonuçlar beklenmeye başlandı. Üniversite Kadın ve Erkek adaylardan başvuru aldı. Ayrıca Herhangi bir mülakat yapılmaksızın personel ataması yapılacak.

Üniversitelerin 4/B personel alımı için herhangi yazılı veya sözlü mülakat yapılmadan KPSS Puanı sırasına göre ataması yapılır.

Hangi Pozisyonlar İçin Atama Yapılacak?

Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında yapılacak alımlar ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Destek Personeli alımı yapılacak.

KPSS Puanına Göre Değerlendirme Yapılacak

Yıldız Teknik Üniversitesi başvuru için adaylardan 2020 yılına ait KPSS puanı ile başvuru talep etti. KPSS'den en az  60 , 65 puan almış olan adaylar başvuru yaptı. Bu yönde Üniversite Pozisyonuna ve niteliğine göre yapacağı KPSS Puanı sırasına göre 50 Asıl aday ve 50 Yedek aday belirtilecek.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman? İşe ne Zaman Başlanacak?

Yıldız Teknik Üniversitesi başvuru sonuçlarını ilanın başvurularının bitiminden sonra 10 gün içerisinde açıklaması bekleniyor. asıl adaylar ile yedek adayların listesi www.yildiz.edu.tr internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Atama işlemleri sonrası adaylara arşiv araştırması yapılacak. Tüm aşamaları başarılı olan geçen adayların işe başlama işlemleri yapılacak.

Editör: TE Bilisim