Yıldız Teknik Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önde Resmi gazetenin 20 Aralık 2021 tarihi ile gelen ilanlara göre Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B ile sözleşmeli olarak alım yapılacak. Lise ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden kadın Erkek personel alınacak. Başvuru şartları nedir? Nereden ve Ne Zaman başvuru yapılacak?

Eğitime Göre 34 Personel Alımı Kadro Dağılımı:

Üniversiteye 34 kişilik boş kadro ile personel alımları Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Temizlik personeli kadrolarında yapılacak.

  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımları, Erkek adaylardan 5 lise ve 2 Ön Lisans mezunu alım yapılacak.
  • Temizlik Görevlisi alımları ise, Lise mezunu 23 Erkek ve 4 kadın aday alınacak.

Başvuru Süreci Bugün Başladı! Nasıl Başvuru Yapılacak?

Yıldız Teknik Üniversitesi personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile 20 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 3 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak. Başvuru yapacak adaylar belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları ve istenen belgelerle birlikte başvurularını şahsen Üniversitenin personel Dair Başkanlığına veya posta yolu ile başvuru yapmaları gereklidir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Aynı zamanda Üniversitede vardiyalı olarak çalışmasına engel durumu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Özel Başvuru Şartları:

En az 1 (bir) yıl güvenlik görevlisi olarak çalıştığını Hizmet Dökümü ile belgelendirmek, 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94 ve Ön Lisans için P93 puan türünden en az 65 puan almış olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, En az 170 cm boyunda olmak şartları aranacak.

Temizlik Görevlisi Alımı Özel Başvuru Şartları nedir?

2020 yılında yapılan KPSS'den P94 puan türünden puan sahibi olmak, EN az 6 ay deneyimli olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak şartları aranacak.

İLANIN TAM METNİ