Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bünyesine 116 sözleşmeli personel alımı yapıyor. 13 Ocak 2022 tarihi ile başlayan başvurularda sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgileri kullanarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru yapmış olan adaylar ise değerlendirme ve sonuç bilgilerine ulaşabilirler.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 116 sözleşmeli Personel Alımı Yapacak!

Üniversiteye, Engelli ve Sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak. Alımlar, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacaktır. Bu yönde başvurular Büro Personeli, Teknisyen, Sağlık Teknikeri, Hemşire pozisyonlarında personel alımı yapılacak.

Kontenjan Dağılımı ve Başvuru Şartları Burada

Başvurular Sona Eriyor!

Üniversitenin personel alımı başvuruları 13 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 27 Ocak 2022 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar tarihleri arasında https://ilan.aybu.edu.tr web adresinden sadece online başvuru şeklinde yapılacaktır.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Bildiğiniz üzere Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bünyesine alacağı personel adaylarından KPSS şartı aramaktadır. Adaylar başvurularını 2020 yılında yapılan EKPSS ve KPSS'den Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesindeki puanlardan değerlendirme yapılacak. Bu yönde pozisyonuna göre yapılan başvuruların KPSS puanları ele alınarak en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak ASİL aday sıralaması ile atama yapılacak. Öte yandan Yedek aday da belirlenecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvuruların 27 Ocak 2022 tarihi ile sona ermesinin ardından sonuçlar 15 gün içerisinde açıklanacaktır. Başvuru sonuçları Üniversitenin resmi İnternet adresi üzerinde en geç 12 Şubat 2022 tarihine kadar açıklanması gereklidir. Bu yönde Üniversiteden gelen duyuru ise;

KPSS (B) grubu (KPSS-P3), (KPSS-P93), (KPSS-P94) ve BP13 kodlu Büro Personeli kadrosuna başvuracaklar için EKPSS (EKPSS-P1) puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (on beş) iş günü içerisinde www.aybu.edu.tr internet adresinden ilan edilecektir.

Editör: TE Bilisim