Yargıtay Başkanlığı personel alımı yapıyor. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Yargıtay Başkanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyon ve niteliklerde bünyesine istihdam sağlamak amaçlı 5 sözleşmeli personel alacak. Adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak ve adayların KPSS puan durumuna göre adaylara sınav yapılacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Yargıtay Başkanlığı 5 kişilik boş kadro ile, 2 Web Prgramlama ve Tasarım Uzmanı ve 3 kişi Java Yazılım uzmanı olmak üzere 5 sözleşmeli bilişim personeli alıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Yargıtay Başkanlığı alımını yapacğaı sçözleşmeli personel adaylarından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak veya buna denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Erke kadaylar içni askerliğii yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranır. 

Ayrıca adyalardan pozisyonuna göre bazı özel nitelikler aranmakta olup bu şartlara ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz. 

Yargıtay Başkanlığı adaylardan, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve ingilizce dilinden YDS den puan almış olmak şartları aranacak ve adayların KPSS ve YDs puanın ortalaması alınarak yapılacak sıralamaya göre adaylara sınav yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 04 Haziran 2018 tarihinde başlayabilir ve en geç 08 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Yargıtay Başkanlığı Personel ve Eğitim Müdürlüğü Yargıtay Ek Bina (Vekaletler Caddesi No:1 Kızılay Çankaya/Ankara) adresine şahsen başvuru yapılması gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın tam Metni