Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 2021 yılı bünyesine Sağlık Personeli Alımı ilanını yayımlamıştı. Başvurularına 13 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olan adaylar 27 temmuz 2021 tarihi ile başvurularını tamamladılar.

Söz konusu Üniversite bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 91 kişilik boş kadro ile, Ebe, Hemşire, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli, Röntgen Teknisyeni, Psikolog, Büro Personeli ve Destek Personeli kadrosunda alım yapacak. Başvuruların sona ermesi ile birlikte adaylar başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Detayları sizlerle paylaşacağız.

MÜLAKAT YAPILMAYACAK!

Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı için başvuru sırasında adaylardan KPSS şartı talep edilmekteydi. 2020 yılı KPSS Puanı kullanılış olup her kadroya göre farklı puan ile başvuru yapmış olan adaylar için değerlendirme yapılacak. KPSS Puanı değerlendirmesi için en yüksek puandan başlamak üzere en düşük KPSS Puanına kadar yapılacak sıralama ile adayların atanma işlemleri gerçekleştirilecek.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Üniversiteden gelmiş olan açıklamaya göre,

KPSS (B) grubu puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (on beş) iş günü içerisinde www.yyu.edu.tr internet adresinden ilan edilecektir. Her kadronun 1 (bir) katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil kazananlardan süresi içerisinde başvurmayan olduğu takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Bu kapsamda Başvuru süreci 27 Temmuz 2021 tarihinde sona erecek olup sonuçların en geç 17 Ağustos 2021 tarihine kadar açıklaması bekleniyor. Başvuru sonuçlarından anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indiriniz.

İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARI:

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim