Uşak Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. Resmi Gazetede 28 Mart 2024 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Uşak Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı mesleklerde personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli personel alacak. Herhangi bir Mülakat olmadan KPSS puan sıralamasına göre personel alımı gerçekleştirilecek.

YENİ ÜNİVERSİTE PERSONEL ALIMI İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 5 Teknisyen, 17 Hizmetli, 

Ön Lisans Mezunu: 11 Büro Personeli, 3 Tekniker, 2 Sağlık Teknikeri, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Aşçı

Lisans Mezunu: 11 Büro Personeli, 1 Spor Uzmanı, 

Başvuru İçin Adaylardan Aranacak Şartlar Nelerdir?

Üniversiteye personel alımları aşağıdaki kontenjan sırsına göre ve niteliklere göre gerçekleştirilecek. Bu kapsamda genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise KPSS, Eğitim ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gerekmektedir.

Özel Kontenjan Başvuru Şartları Nedir?

KPSS şartı Nedir?

Alımların en az lise mezunu adaylardna yapılacağından, 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için p93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 55 ve 60 puan almış olmak gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Uşak Üniversitesi personel alımı için süreç 28 Mart 2024 tarihi ile başlamış olup en geç 19 Nisan 2024 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Bu kapsamda başvurular sadece istenen belgelerle birlikte kariyer adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Başvuru Tarihleri: 28 Mart - 19 Nisan 2024

Başvuru Adresi:  Uşak Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla başvurabileceklerdir

İLANIN TAM METNİ

Editör: Erhan İmamoğlu