Üniversite perosonel alımı için ilan yayımlandı. Resmi Gazetede 17 Mart 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Mardin Artuklu Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Üniversite bünyesindeki eksikliği gidermek için 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B kapsamında olmak üzere 7 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Gerçekleştirilecek?

Üniversite Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 7 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda, Alımlar Üniversitenin farklı birimlerinde gerçekleştirilecektir. Alım kadroları ise, Büro Personeli, Bahçıvan ve Temizlik personeli kadrolarında yapılacak. İşte Kontenjan dağılımı:

Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversite personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları aranacak. Öte yandan Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Kamu Görevinden çıkartılmamış olmak gereklidir.

Öte yandan 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

Destek Personeli (Temizlik) ve Destek Personeli (Bahçıvan) kadrosu için ise, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuruları ilanın resmi gazetede yayımlanmasından sonra 15 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Bu yönde 17 Mart 2022 tarihi ile başlayan başvurular 31 Mart 2022 tarihine kadar yapılacak.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim