Az önde Resmi Gazetede yayımlanmış olan ilana göre Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere memru alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Devlet Memuru alımı yapılacak. Alımlar en az Lise mezunu olan adaylar arasından yapılacak. Ayı zamanda adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 4. maddesinin B fırkası uyarınca sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Alım Yapılacak Kadro ve İlanın Detayları:

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sözleşmeli Personel açlıştırılmasına ilişkin esaslar kapsamında Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine istihdam edilmek üzere Diğer Sağlık personeli Paramedik Alımı İlanı Yayımladı.

Paramedik Nedir? Ne İş Yapar? Kamu ve Özel Ne Kadar Maaş Alır?www.isinolsa.com/bilgi-bankasi/paramedik-nedir-ne-is-yapar-kamu-ve-ozel-ne-kadar-maas-alir-h36016.html

Genel ve Özel Başvuru Şartları:

Adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Özel olarak ise,

  • Gece Nöbeti tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak (Hamilelik hariç),
  • Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2018 KPSS Lisans, 2018 KPSS Ortaöğretim ve 2018 KPSS Ön Lisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartlarını taşımak,

Başvuru Süreci Başladı! Nasıl Başvuru Yapılır?

Bülent Ecevit üniversitesi personel alımı için başvurular başladı. ilanın Resmî Gazete’de yayımlanma tarihinden itibaren 15 gün içinde yapılacak başvurular 19 Ekim - 02 Kasım 2020 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular Üniversitenin https://w3..edu.tr/ adresinden internet ortamında başvurularını yapmaları gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim