Ardahan Üniversitesi Personel Alımı ilanı yayımlandı. 28 Şubat 2022 tarihi ile gelmiş olan personel alımı ilanına göre Ardahan Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında 2020 yılı KPSS Puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Lisans mezunu personel alımı için adaylardan aranan şartlar ve kontenjan dağılımını sizlerle paylaşıyoruz.

Alım Yapılacak Kadrolar Hangileridir?

Üniversiteye sözleşmeli Spor Uzmanı ve Teknisyen alımı yapılacak. Bu yönde 1 Erkek ve 1 Kadın olmak üzere 2 Spor Uzmanı ile 1 Görüntü ve Ses Sistemleri Teknisyen alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversite adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise, 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

Alanına göre Özel şartlar ise,

Spor Uzmanı Alımı Şartları:

En az lisans düzeyinde eğitim veren Beslenme ve Diyetetik, Psikoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri ile yükseköğretim kurumlarının Beden Eğitimi veya Spor Eğitimi veren Bölümlerinden mezun olmak.

En az Bronz Bröve Cankurtaranlık belgesine sahip olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gereklidir.

Teknisyen Alımı Şartları:

En az lisans programlarının Kurgu, Ses ve Görüntü Yönetimi, Müzik Teknolojisi, Müzik Teknolojileri bölümlerinin birinden mezun olmak.

Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak.

Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak.

Üniversiteye Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Ardahan Üniversitesi personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılması gereklidir.

Başvurular: 28 Şubat - 14 Mart 2022

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim