Malatya Turgut Özal Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Resmi Gazetede gelmiş olan duyuruya göre Üniversite 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4. maddesinin B fırkasına göre sözleşmeli olarak 4 personel alımı yapacak. Alımlar Ünibversitenin Özel Bütçesinden karşılanmak üzere yapılacak. 

KPSS En Az 55 Puan İle Başvuru Alınacak!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapacak. Bu yönde adaylardan ÖSYM tarafından 2020 yılı KPSS'den en az 55 ve 60 puan almış olmak şartı aranacak. Lise mezunları için KPSSP94 ve Ön Lisans mezunları için P93 puan türünden en az 55 puan almış olmak ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak zorunludur.

Kontenjan Dağılımı Nasıl Olacak?

Başvuru İçin Genel Şartlar Nelerdir?

Malatya Turgut Özal Üniversitesi alımını yapacağı sözleşmeli personel adaylarından genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 

18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 

Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Başvuru Süreci Başladı!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 4 kişilik personel alımı başvuru süreci başladı. İlan için süreç ilanın resmi gazetede yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvuruların tamamlanmış olması gereklidir.  Buna göre başvurular en geç 1 mayıs 2022 tarihine kadar yapılacak. Başvurularınızı sadece Malatya Turgut Özal Üniversitesi personel Daire Başkanlığına gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim