Erciyes Üniversitesi personel eksikliğini karşılamak üzere 46 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını ilan etmişti. Bu yönde adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 22 Nisan 2019 tarihi itibari ile başladılar ve başvurularını en geç 05 Mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu bağlamda adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Haberimizin devamında sizlere ilgili ilan hakkında detayları paylaşıyor olacağız.

Erciyes Üniversitesi toplamda 46 kişilik boş kadro ile sağlık kadrolarına sözleşmeli personel alacağını belirtti. Bu kapsamda Sağlık Ugulama ve Araştırma Merkezinde istihdam edilmek üzere 40 Hemşire ve  3 Sağlık teknikeri Alınacak. Diş Hekşmliği fakültesine 2 hemşire ve 1 Sağlık teknikeri alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu bu ilana başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. madesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Alım yapılacak pozisyona göre belirtilen eğitim seviyesinde eğitimini tamamlamış olmak, Nöbet usulü çalışmasına engel olabilecek bir durum olmamak şartları aranır.

Ayrıca ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesindeki pozisyonlar için KPSSp3 ve Ön Lisans mseviyesindeki pozisyonlar için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranmaktadır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Erciyes Üniversitesi personel alımına başvurular en geç 05 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılması gerekmekte ve adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Erciyes Üniversitesi personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapılması gerekmektedir. Daha fazla bilgi almak ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim