Üniversiteler Resmi Gazetede personel alımı ilanı yayımladı. 31 Ekim 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Üniversiteler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere alım yapacak. Bu kapsamda yayımlanan ilanlar için detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

Hangi Üniversiteler Personel Alımı İlanı Yayımladı?

Ekim ayı son ilanları yayımlandı. Bu kapsamda üç Üniversite ilan duyurdu. Alım yapacak Üniversiteler ise;

  • Galatasaray Üniversitesi,
  • Necmettin Erbakan Üniversitesi,
  • Sakarya Üniversitesi,

Üniversite Personel Alımı Başvuru Şartları Nedir?

Alım yapacak Üniversiteler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere alacakları personel adaylarından genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

KPSS İle veya KPSS siz Personel Alımı Yapılacak!

Yayımlanan personel alımı ilanlarına göre alımların bazıları Bilişim personeli kadrosunda gerçekleştirilcek. Bu yönde KPSS Taban puanı 70 şartı aranacak ancak Puanı olmayanların da KPSS değerlendirmesinde 70 olarak ele alınacak. Ancak YDS puanı 0 olarak ele alınacak.

Başvuru Özel Şartları ve Kontenjan Dağılımı:

Galatasaray Üniversitesi Personel Alımı Detayları

Üniversiteye 1 kişilik kadro ile Donanım ve Ağ Destek Sorumlusu alımı yapılacak.Tam zamanlı çalışacak adaylar alınacak. Başvurular 31 Ekim 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 14 Kasım 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Galatasaray Üniversitesi Personel Alımı İlanın Tam Metni Burada

Necmettin Erbakan Üniversitesi Personel Alımı Detayları:

Üniversiteye 1 Avukat alınacak. Alımlar, Hukuk Fakültesi mezunu olmak, avukatlık ruhsatına sahip olmak, Staj süresi hariç 3 yıllık mesleki tecrübesi bulunmak, (Belgelendirmek kaydıyla) İdare Hukuku, Tıp Hukuku, Bilişim Hukuku ve İş Hukuku alanlarında eğitim almış olmak. (Belgelendirmek kaydıyla) şartı ile gerçekleştirilecektir.

Başvurular 31 Ekim 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 14 Kasım 2022 tarihine kadar yapılacak.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Personel Alımı İlanın Tam Metni Burada

Sakarya Üniversitesi Personel Alımı Detayları:

Toplamda 3 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilcek. Bu kapsamda alımlar 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı ve 1 Sistem uzmanı pozisyonunda gerçekleştirilecektir. Başvurular 31 Ekim 14 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Sakarya Üniversitesi Personel Alımı İlanın Tam Metni