Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 4 personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvuru süreci Bugün itibari ile başladı ve başvuru detayları açıklandı. Bu kapsamda 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere sözleşmeli 3 Büro Personeli 1 Destek Personeli alınacaktır.

Kadro Dağılımı:

Başvuru Şartları:

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise Eğitim KPSS ve diğer nitelikler aranacak. Başvuru şartları hakkında bilgiyi aşağıdaki bağlantı üzerinden alabilirsiniz.

ÜAK Destek Personeli ve Büro Memuru Alımı İlanı ( Lise, Ön Lisans ve Lisans )

Başvuru Süreci Nedir?

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı personel alımı başvuruları 6 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Eylül 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar www.uak.gov.tr internet sitesinde bulunan başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak fotoğraf yapıştırmak ve imzalamak suretiyle yukarıda belirtilen belgelerle birlikte a Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı – Personel Birimi (Üniversiteler Mahallesi 1600. Cadde No: 10 06800 Bilkent / Ankara) (Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı, Yüksek Öğretim Kurulu yerleşkesi içerisindedir.) adresinde olacak şekilde posta ile göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

1) Başvuru Formu (fotoğraflı) (Başvuru formu Başkanlığımız internet sayfasından temin edilecektir.),

2) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi,

3) Diploma fotokopisi veya e-Devlet üzerinden alınacak doğrulama kodlu mezuniyet belgesi,

4) KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

5) Erkek adayların e-Devlet üzerinden alacakları doğrulama kodlu askerlik durum belgesi,

6) Adli Sicil Kaydı (e-Devlet üzerinden alınan doğrulama kodlu belge kabul edilecektir.),

7) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair sağlık raporu.

BAŞVURU FORMU

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim