Türk Alman Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B fıkrasına göre sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar en az lise mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek olup, şartlar ve kontenjan bilgisini sizlerle paylaşıyoruz.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 6 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Şoför, 7 Temizlik Görevlisi, 2 Teknisyen, 1 Boyacı Sıvacı, 

Ön Lisans Mezunu: 4 Tekniker, 8 Büro Personeli

Lisans Mezunu: 2 Mühendis, 1 Psikolog, 2 Kütüphaneci, 1 Büro Personeli, 1 Avukat,

Başvuru Şartları Nelerdir?

Türk Alman Üniversitesi personel alımında adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek " şartları aranacaktır.

KPSS Taban Puan Şartı Nedir?

Üniversite personel alımı kapsamında 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacak.

Yaş Şartı Olacak Mı?

Tüm kontenjanlar için adayların son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşından büyük olmamak şarttır.

Kadrosuna Göre Aranan Özel Nitelikler:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvurusu için süreç başladı. 6 Mart 2023 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 20 Mart 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece şahsen gerçekleştirecekler.

Başvuru Adresi: Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Şahinkaya Cad. No:106 Beykoz / İSTANBUL

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim