Türk Alman Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Az Önce gelmiş olan personel alımı ilanına göre Türk Alman Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere farklı kadrolarda 15 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Üniversiteye 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B fıkrasına göre farklı alanlarda personel alımı gerçekleştirilecektir. 

Alım Yapılacak Kadrolar Nelerdir?

  • 2 Tekniker,
  • 2 Teknisyen,
  • 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 6 Destek Personeli ( 1 Şoför, 5 Temizlik Personeli ),

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Türk Alman Üniversitesi personel alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise, KPSS, Eğitim şartları aranacak. Ayrıca, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Bir Kamu Kurumu veya Kuruluşunda mecburi hizmet hükümlülüğü olmamak gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı:

2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 ve 60 puan almış olmak gereklidir.

Eğitim Şartı Nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Türk Alman Üniversitesi personel alımı için başvurular 7 Ekim 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 21 EKim 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgelerle birlikte şahsen " Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Şahinkaya Cad. No:106 Beykoz / İSTANBUL " adresine gerçekleştirmeleri gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim