Trakya Üniversitesi yayımladığı ilana göre Ünivrsite hastanesinde görevlendirmek üzere 270 kişilik kadro ile alım yapacak. Alımlar 657 sayılı devlet memurları kanunun 4. maddesi kapsamunda sözleşmeli perosnel statüsünde yapılacak. Adaylardan 2018 yılı KPSS puanı aranacak olup değerlendirmelerde mülakat yapılmaksızın KPSS puanı sırasına göre yapılacak.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Trakya Üniversitesi bünyesine, 5 Diğer Sağlık Personeli, 2 Psikolog, 23 Röntgen Teknisyeni, 24 Sağlık Teknikeri, 21 Laborant, 5 Fizyoterapist, 5 Eczacı, 5 Ebe ve 180 Hemşire olmak üzere toplamda 270 sözleşmeli personel alımları yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu yönde;

  • Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Erkek adaylar için askrliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Adayların genel şartlar ile birlikte, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet usulü ve vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak ve yukarıdaki alanlarda eğitimini tamamlamış olmak şartı aranır.

KPSS ŞARTI:

Adayların 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gereklidir.

ECZACI pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS puan şartı aranmamaktadır. Kadro sayısından fazla başvuru olması durumunda bu pozisyon için sözlü sınav yapılacak olup, tarih, saat ve yeri ayrıca belirtilecektir.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Trakya Üniversitesi sözlşemeli sağlık perosneli alımı için başvurular ilaın resmi gazete'de yayımlanması ile birlikte başladı. Bu yönde adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup adaylar başvurularını en geç 25 Temmuz 2002 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen üniversiteye yapmaları gereklidir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

1 - Kimlik Belgesi fotokopisi,

2 - Diploma veya çıkış belgelerinin fotokopisi,

3 - Başvurulan unvan için istenmiş ise eğitim, sertifika, çalışma/deneyim ve tecrübeye ilişkin belge

4 - Lisans mezunları 2018 KPSSP3 puanını, Ön lisans mezunları 2018 KPSSP93 puanını, Ortaöğretim mezunları 2018 KPSSP94 puanını gösteren belge

5 - 1 adet fotoğraf ile birlikte Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir. (Başvuru sırasında Beyan Formu doldurtulacağından posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim