Trakya Üniversitesi bünyesine 270 kişilik kadro ile sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağını belirtmişti. Başvurular 25 Temmuz 2020 tarihi ile bitiyor. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Değerlendirmeler nasıl yapılacak? Tüm detayları siz değerli okurlarımızı İşin Olsa ekibi tarafından bilgilendireceğiz.

HANGİ KADROLAR İÇİN DEĞERLENDİRME YAPILACAK?

Trakya Üniversitesi bünyesine 270 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacağını bildirmişti. Bu kapsamda alımlar, Hemşire, Ebe, Eczacı, Fizyoterapist, Laborant, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni, Psikolog ve Diğer Sağlık Personeli pozisyonlarında yapılacak.

ECZACI KADROSU İÇİN KPSS ŞARTI ARANMIYOR!

ECZACI pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS puan şartı aranmamaktadır. Kadro sayısından fazla başvuru olması durumunda bu pozisyon için sözlü sınav yapılacak olup, tarih, saat ve yeri ayrıca belirtilecektir.

DEĞERLENDİRMELER NASIL OLACAK?

Trakya Üniversitesine personel alımı için adaylar KPSS puanı ile başvuru yaptılar. Bu kapsamda mezuniyet ve ve pozisyona göre KPSS puanı ele alınarak yapılacak sıralam ile değerlendirme yapılacak. Adayların başvuru yaptıkları KPSS puanı türüne göre ve puana göre yapılacak sıralama ile asıl ve yedek adaylar belirlenecek.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Üniversite yayımladığı ilanda başvuruların 25 Temmuz 2020 tarihinde sona ereceğini belirtti. Bu kapsamda başvurular son başvuru tarihinden en geç 5 iş günü içerisinde açıklanacak. yani 25 Temmuz 2020 tarihinde biten başvurular içni sonuçlar 31 Temmuz 2020 ile 01 Ağustos 2020 tarihleri arasında www.trakya.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Asıl kazananlardan süresi içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyenlerin veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan KPSS puan sırasına göre alım yapılacaktır.

BAŞVURU VE KADRO DAĞILIMLARI BURADA

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim