Trabzon Üniversitesi Resmi Gazete'de ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Trabzon Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusunda alım yapılacak. Alımlar KPSS puanına göre yapılacak olup adaylara herhangi yazılı veya sözlü sınav yapılmayacaktır.

KADRO DAĞILIMI:

Trabzon Üniversitesi Lisans mezunları içerisinden farklı bölümlerden mezun olmuş 10 Büro Personeli alımı yapacak. İşte eğitime göre dağılım.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Trabzon Üniversitesi adaylardan bazı genel ve özel nitelikler talep ediyor. Genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak. Özel olarak ise yukarıdaki tabloda belirtilen alanlardan mezun olmuş olmak ve KPSS şartını taşıyor olmak şartı aranacak. İşte genel şartlar;

- Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, 

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi nitelikler aranacak.

KPSS ŞARTI:

Adayların 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türü almış olmak şartı aranır.

BAŞVURULAR:

İlana başvurular yayım tarihi itibari ile başlamış olup adaylara en geç 15 günlük süre verilmiştir. Bu yönde başvurular 26 Haziran 2020 tarihi itibari ile 10 Temmuz 2020 tarihleri arasında alınacaktır. Başvuruar, http://personelilanbasvuru.trabzon.edu.tr/ adresi üzerinden Online olarak yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim