16 Şubat 2022 tarihli resmi gazete ilanları yayımlandı. Az Önce gelmiş olan ilanlara göre Trabzon Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere KPSS siz Personel Alımı yapılacağı açıklandı. Üniversite Sözleşmeli Personel statüsünde personel alımı yapacağını bildirdi. Alımlar Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi bünyesinde 2022 yılı içerisinde eğitim-öğretim süresi ile sınırlı olmak kaydıyla çalıştırılmak üzere Erkek adaylar içerisinden 2 Canlı Model Alımı yapılacağı duyuruldu.

Sözleşmeli Personel Alımı Genel Şartlar?

Üniversitenin personel alımı için genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Canlı Model Alımı Başvuru Şartları Nedir?

Üniversitede çalışacak Canlı Model Alımı yapılacak. Güzel Sanatlar fakültesinde çizimler için uzun duruşlar sağlayabilecek personel alımları yapılacak. Ayrıca KPSS şartı aranmayacak olup, KPSS siz Personel Alımı için Lise mezunu olmak gerekli.

Ayrıca adaylardan mutlaka Uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olması (Tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık raporu ile belgelenmesi gerekmekte olup göreve başlaması uygun görülen adaylardan istenecektir)

Belgelendirmek şartı ile Yükseköğretim Kurumlarında “Canlı Modellik” deneyimine sahip olmak şarttır.

Başvuru Süreci Başladı!

Üniversitenin personel alımı başvurusu Bugün başladı. İlanın 16 Şubat 2022 tarihi ile yayımlanmasının ardından en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanlık binasına istenilen belgeler ile birlikte şahsen gerçekleştireceklerdir.

İLANN TAM METNİ