Trabzon Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Az Önce 31 Ocak 2022 tarihli yayımlanmış olan Resmi Gazeteye Göre Trabzon Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 50 kişilik kadro ile sözleşmeli Personel alımı yapacağını ilan etti. Söz konusu ilana göre Üniversiteye Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak. Ayrıca Mülakatsız Personel Alımı için adaylardan aranacak şartlar ve Kontenjan dağılımını sizlerle paylaşıyoruz.

Mezuniyete Göre 50 Personel Alımı Kadroları:

Lise Mezunu: 1 Teknisyen, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 22 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi),

Ön Lisans Mezunu: 1 Tekniker, 4 Büro Personeli, 12 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Lisans Mezunu: 1 Mühendis, 1 Programcı, 1 Kütüphaneci, 4 Büro Personeli,

Mülakat Yapılmayacak!

Üniversite personel alımında adaylardan KPSS Puanı ile başvuru alınacak. Adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 50 puan sahip olmak şartı aranacak. Bu yönde başvuru için adayların KPSS Puanına bakılacak olup ataması yapılacak adaylar belirlenecek. Herhangi bir yazılı veya sözlü olarak sınav yapılmayacaktır.

Üniversite 50 Personel Alımı Başvurular Bugün Başladı!

Üniversiteye personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 31 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 14 Şubat 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmiş olması gereklidir. Başvurular Trabzon Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına başvuru formu ve istenilen diğer belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

Başvuru İçin İstenen Belgeler Hangileridir?

- 2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi

- Özgeçmiş

- Diploma Örneği (e-Devlet sistemi üzerinden alınan karekodlu belge)

- Nüfus cüzdanı fotokopisi

- Başvuru Formu

- Askerlik durum belgesi (erkek adaylar için)

- Aranan niteliklerde istenilen özel şarta ait sertifikaya ilişkin belge (İlgili meslek kodunu gösterir SGK hizmet dökümü veya hizmetin geçtiği yerden alınacak onaylı belge)

- Güncel adli sicil kaydı (e-Devlet sistemi üzerinden alınan belge)

- 2 adet güncel vesikalık fotoğraf

- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim