Trabzon Üniversitesi personel alımı için ilana çıktı. Resmi Gazetenin 10 Haziran 2022 tarihli yayımladığı duyuruya göre Trabzon Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B fıkrasına göre sözleşmeli olarak atama yapılacak. Bu yönde herhangi bir Yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın sadece KPSS Puanına göre atama yapılacaktır.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nasıl Olacak?

Lise Mezunu: 1 Teknisyen ( Erkek ), 1 Destek Personeli (Isıtma) (Erkek), 7 Temizlik Görevlisi

Ön Lisans Mezunu: 1 Tekniker (Erkek), 8 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek),

Lisans Mezunu: 6 Büro Personeli,

Başvuru İçin Hangi Niteliklerin Sağlanıyor Olması Gereklidir?

Kamu Üniversitesine sözleşmeli personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 Yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

Pozisyonuna Özel Şartlar?

60 KPSS Şartı Aranacak!

Üniversite en az 60 Taban KPSS Puan şartı arayacak. Bu kapsamda adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise İçin KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 60 veya 70 puan almış olması gereklidir.

Başvuru Süreci Başladı!

Üniversitenin sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı. Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 10 Haziran 2022 tarihi ile başlayabilir ve en geç 24 Haziran 2022 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece Üniversitenin resmi internet adresi üzerimden gerçekleştirilmesi gereklidir.

İLANIN TAM METNİ